Meer resultaten voor kopen op krediet

kopen op krediet
AXA.
profiel van de mede-ontlener. Vallen deze huurlasten weg nadat u een bijkomend krediet heeft afgesloten? maandelijkse bestaande kredietlasten. andere maandelijkse lasten. maandelijks beschikbaar kredietbudget raming. te ontlenen kapitaal. Minimaal bedrag te ontlenen is. Maximaal bedrag te ontlenen is 500.000. looptijd van het krediet.
snel krediet nodig
Belg ziet veel vormen van krediet niet als lenen en dat kan gevaarlijk zijn VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
1 op de 10 Belgen had de voorbije 5 jaar problemen bij het terugbetalen van een lening. Volgens de financiële toezichthouder FSMA komt wanbetaling het vaakst voor bij de relatief kleinere aankopen op krediet die niet gezien worden als lenen. ma 12 mrt 0600.: Betalen met een kaart van de supermarkt, een smartphone op afbetaling via een hogere abonnementskost of aankopen met de kredietkaart van de bank: het voelt voor de meesten onder ons niet aan als een lening aangaan. Dat blijkt uit een rondvraag van wikifin.be, het programma financiële educatie van de FSMA. Toch geeft 1 op de 10 Belgen toe dat ze in de laatste 5 jaar moeite had om een lening af te betalen. En de meest voorkomende problemen zitten net bij die kredieten die niet als lenen aanvoelen. 66 procent van de Belgen heeft ooit een lening afgesloten. Als je alleen de groep bekijkt met een hoger gezinsinkomen loopt dat op tot 79 procent. In de groep met de lagere inkomens is een huis kopen minder voor de hand liggend.
persoonlijk krediet
Nul" procent krediet is valstrik voor betalend krediet."
Presentator Thomas Vanderveken krijgt de kredietkaart met 5.500 euro overigens mee zonder enig bewijs dat hij het krediet kan afbetalen. Op termijn kopen zonder interest te betalen, kan volgens de reportage dus wel degelijk, maar volgens schuldbemiddelaar Mikail Ilgazoglu gebeurt het vaak dat mensen achteraf nog andere producten kopen met diezelfde kaart.
auto kopen
Online kopen op krediet Indiegroup.
Over Indie Group. Online kopen op krediet. Home / movies / Online kopen op krediet. Embedded video for Online kopen op krediet. Wie online goederen verkoopt met een aanzienlijke waarde, overweegt best of het aanbieden van consumentenkrediet een goed idee is.
auto kopen
Bank, lenen en kopen op afbetaling Alles over centen.
Er zijn veel vormen van krediet: je kan betalen met Visa of Mastercard, je kan geld lenen, je kan je aankoop in stukjes betalen, enzovoort. Dit is makkelijk maar niet zonder risico's. Lees hier wat je best weet vooraleer je op krediet gaat kopen.
Krediet nodig
Meer Belgen kopen op krediet maar kunnen schulden niet afbet. Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Meer Belgen kopen op krediet maar kunnen schulden niet afbetalen. 22/01/2016 om 1447: door tg Print Corrigeer. Het aantal mensen dat zijn schulden niet meer kan betalen, is vorig jaar gestegen tot 364.385. Dat komt onder andere door de financiële crisis maar ook omdat we vaak meer willen kopen dan we ons in feite kunnen veroorloven.
centrale voor kredieten aan particulieren
Eldi, votre spécialiste local en électro gros et petit électroménager téléviseurs LED LCD télécommunications photo GPS multimédia.
Soin du corps. Betaling op krediet. Ook op het vlak van kredietverlening zijn we sterk! Ontdek onze unieke kredietvoorwaarden. Uw kredietaanvraag wordt via de computer in één van onze Eldi-filialen geregistreerd. Uw persoonlijke gegevens worden in de winkel geverifieerd aan de hand van uw orginele identiteitskaart en wij vragen u een kopie van uw identiteitskaart, van uw siskaart en van een bank of kredietkaart. Betaal in 5 of 10 keer aan 0% JKP binnen een kredietopening. Eldi biedt u de kans om toestellen aan te kopen via een kredietopening met een jaarlijks kostenpercentage JKP aan 000%.
Een auto op afbetaling: 4 valkuilen om te vermijden Spaargids.be.
U bevindt zich hier: Home Nieuws Algemeen nieuws over lenen Een auto op afbetaling: 4 valkuilen om te vermijden. Een auto op afbetaling: 4 valkuilen om te vermijden. zaterdag 4 februari 2017. Een wagen kopen kost u doorgaans een flinke som.
Online kopen op krediet: hoe werkt dat precies?
6 dec 2016 1037: Deze uitvinding betekent het einde van de wachtrij, maar wellicht ook het einde van miljoenen jobs. Online kopen op krediet: hoe werkt dat precies? Door Cis Scherpereel maandag 3 maart 2014 E-commerce. Klik om te kopiëren.

Contacteer ons